top of page

Contractors You Can Trust

S.C. ROMTERM S.R.L. Buzau este o societate cu capital privat romanesc, infiintata in anul 1998. Obiectul principal de activitate consta in vanzare, montaj si service instalatii termice, sanitare, climatizare, ventilatii, alimentari cu apa si protectie impotriva incendiilor pentru cladiri civile si industriale.


Lucrarile noastre satisfac toate cerintele tehnice ale standardelor si legislatiei in vigoare. Acestea sunt executate cu personal calificat, cu experienta in domeniu, firma avand in referinte lucrari cu caracter deosebit din punct de vedere al naturii lucrarilor si al exigentelor calitative.

In cei peste 23 ani de activitate a societatii noastre, atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea lucrarilor noastre.


Angajatii nostri sunt calificati in urmatoarele meserii: ingineri autorizati ISCIR, ocupand posturile din departamentul tehnic, cum ar fi RSL-responsabil cu supravegherea lucrarilor, RTS-responsabil tehnic cu sudura, RVT-responsabil tehnic cu verificarile periodice si admiterea functionarii, RSVTI-responsabil cu supravegherea functionarii si verificarilor tehnice si muncitori calificati: instalatori, sudori, fochisti, lacatusi mecanici, etc.


Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene corelate cu posibilitatile beneficiarilor de a asigura resursele financiare necesare derularii lucrarilor, astfel incat sa fie respectate termenele finale. Societatea noastra acorda un interes deosebit respectarii angajamentelor asumate prin contracte, asigurand ritmul de executie necesar indeplinirii obiectivelor si totodata respectand cerintele de calitate impuse de beneficiar precum si de standardele si normativele in vigoare.


Executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere, societatea noastra avand ca obiectiv adoptarea celor mai avansate tehnologii in domeniu.

Atuul nostru este raportul calitate – performanţă – preţ, seriozitate şi promptitudine, ceea ce a condus la consolidarea imaginii societăţii, menţinerea şi extinderea clienţilor cu fiecare an.


Dotarile societatii, de la autoutilitare la utilajele efective de lucru sunt de ultima generatie, completand competenta, seriozitatea si experienta angajatilor, servind astfel la mentinerea unui bun renume al societatii.


Vom continua sa ne executam lucrarile la cele mai inalte standarde de calitate, de siguranta (conform tuturor normelor de sanatate si securitate in munca aflate in vigoare) si de protejare a mediului inconjurator.

Proiecte Trecute
Cleaning the Filters

Despre Noi

bottom of page